Hotspots tester

Bilde
Ad / Sponset innlegg Hei, alle Vi har vært så heldige å fått lov til å teste ut Sabrura Bergen sine nye poke bowls. Vi kan trygt si at dette var en utrolig smakfull opplevelse. På menyen blir det tilbudt fire forskjellige bowls; laks til 179kr, tunfisk til 179kr, kylling til 159kr og vegetar til 139kr. Til hver bowls serveres det med en valgfri saus, enten en frisk mangosaus eller en teriyakisaus. Vi prøvde begge og må si den friske mangosausen var noe vi absolutt likte best. I bowlen får du med ris, agurk, mango, reddik, guacamole, edamame, rare, gomma wakame, sesamfrø og kaviar.  Alle fire poke bowls var gode på smak og de var utrolige estetiske som alltid er et pluss for et kult instagram bilde. Sabrura har også en unik sushibuffet der du kan spise så mye du vil for 199kr frem til kl 14 og 229kr etter kl 14, dette gjelder fra Mandag-Fredag. Buffet består av mange gode utvalg av maki, laks nigiri og ulike asiatiske  inspirerte varme småretter. Våre favoritter på buffer var definitivt

Caroline sine favoritter hos Infinity

 

Hei alle fine,

Første stopp på vår reise gjennom Galleriets flotte butikker var drømme butikken "Infinity". 

Her spottet vi de fineste nyhetene fra Camilla Phil, hvor Caroline forelsket seg i hennes drømme sett  "Saga knit" og "Verbier trousers". 

Saga genseren er en "loose fit" genser med en utringet v-hals i de nydeligste jord tonene. Verbier buksene eier mange av de samme egenskapene som genseren med blant annet elastiske og løse ben. Både buksen og genseren inneholder 80% ull og 20% polyester, og det anbefales å vaske klærne på 30 grader på et ullprogram. Disse er perfekte nå mot høsten der man både kan være stilig og komfortabel på samme tid.

Sammen med settet valgte Caroline å matche med en av Camilla phils sine råtøffe capser: "Lily" caps, i fargen washed taupe. Denne kan både brukes sammen med det rå settet men er også veldig lett å style med andre looks til hverdags.

Linkene til plaggene er å finne under:

Caps:

https://infinityshop.no/collections/camilla-pihl/products/6702903-lily-washed-taupe

Pris: 500,-

Settet:

Verbier bukser: 

https://infinityshop.no/collections/camilla-pihl/products/6703194-verbier-trouser-sand-tweed-melange

Pris: 1800,-

Saga knit:
https://infinityshop.no/collections/camilla-pihl/products/6704063-saga-knit-sand-tweed-melang

Pris: 2000,-

                                                  
Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Ukens funn på Galleriet

Hotspots tester

Galleriets fargerike perle