Paint and sip med oss

Bilde
  Paint and sip God kveld fine lesere, nå har akkurat gjennomført et veldig hyggelig event der alle fikk testet ut sine kreative sider.  Kvelden startet med litt mingling før vi gikk til bords og begynte å male på portrettene. Det var tydelig at flere hadde tenkt seg ut noe motiv på forhånd som også var bakgrunnen for de fine sluttresultatene vi fikk. Ideen ble godt tatt imot og folk moret seg samtidig som de ble kjent med nye. Kvelden ble avsluttet gjennom at 4 malerier ble kvalifisert der videre kunngjørelse av best maleri blir avgjort på Instagram gjennom avstemning. Alt av maleri + maleutstyr er kjøpt på Søstrene Grene på Galleriet og maten som ble servert ble kjøpt på Lerøy. Her er de 4 finalistene til best maleri for kvelden Ha en strålende kveld videre og helg når den tid kommer<3

Caroline sine favoritter hos Infinity

 

Hei alle fine,

Første stopp på vår reise gjennom Galleriets flotte butikker var drømme butikken "Infinity". 

Her spottet vi de fineste nyhetene fra Camilla Phil, hvor Caroline forelsket seg i hennes drømme sett  "Saga knit" og "Verbier trousers". 

Saga genseren er en "loose fit" genser med en utringet v-hals i de nydeligste jord tonene. Verbier buksene eier mange av de samme egenskapene som genseren med blant annet elastiske og løse ben. Både buksen og genseren inneholder 80% ull og 20% polyester, og det anbefales å vaske klærne på 30 grader på et ullprogram. Disse er perfekte nå mot høsten der man både kan være stilig og komfortabel på samme tid.

Sammen med settet valgte Caroline å matche med en av Camilla phils sine råtøffe capser: "Lily" caps, i fargen washed taupe. Denne kan både brukes sammen med det rå settet men er også veldig lett å style med andre looks til hverdags.

Linkene til plaggene er å finne under:

Caps:

https://infinityshop.no/collections/camilla-pihl/products/6702903-lily-washed-taupe

Pris: 500,-

Settet:

Verbier bukser: 

https://infinityshop.no/collections/camilla-pihl/products/6703194-verbier-trouser-sand-tweed-melange

Pris: 1800,-

Saga knit:
https://infinityshop.no/collections/camilla-pihl/products/6704063-saga-knit-sand-tweed-melang

Pris: 2000,-

                                                  
Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Nytt på galleriet: Ravina

Våre favoritter på Galleriet: Kristine

Ukens funn på Galleriet