Hotspots tester

Bilde
Ad / Sponset innlegg Hei, alle Vi har vært så heldige å fått lov til å teste ut Sabrura Bergen sine nye poke bowls. Vi kan trygt si at dette var en utrolig smakfull opplevelse. På menyen blir det tilbudt fire forskjellige bowls; laks til 179kr, tunfisk til 179kr, kylling til 159kr og vegetar til 139kr. Til hver bowls serveres det med en valgfri saus, enten en frisk mangosaus eller en teriyakisaus. Vi prøvde begge og må si den friske mangosausen var noe vi absolutt likte best. I bowlen får du med ris, agurk, mango, reddik, guacamole, edamame, rare, gomma wakame, sesamfrø og kaviar.  Alle fire poke bowls var gode på smak og de var utrolige estetiske som alltid er et pluss for et kult instagram bilde. Sabrura har også en unik sushibuffet der du kan spise så mye du vil for 199kr frem til kl 14 og 229kr etter kl 14, dette gjelder fra Mandag-Fredag. Buffet består av mange gode utvalg av maki, laks nigiri og ulike asiatiske  inspirerte varme småretter. Våre favoritter på buffer var definitivt

Høstens drøm er i butikk!

 


Hei dere, 

Høsten har ankommet og vi trer inn i de kalde og våte dager, vi er dermed avhengige av en varm jakke og tilbehør. Galleriet har mottatt bøttevis med høst nyheter som vi gleder oss til å dele med dere. 

Infinity har fått tilbake bestselgende Lily parkasen fra Urban Pioneers, i hele 6 farger Sort, mørke grønn, lys grønn, mørkeblå, brun og off white!! Jakken er vannavstøtende med hele 10.000mm i vannsøyle og er 100% vindtett. Kaja forelsket seg i den nydelige mørkegrønne fargen, og kunne såvidt legge den fra seg. Her må dere være raske for å kapre dere favoritt jakken, den blir fort utsolgt. 


Vi har har valgt å matche jakken med en lue fra Johnny love. Luen er laget av 38% ull, 38% kid mohair og 19% polyamide. Det som er så fantastisk med denne luen er at den holder deg kjempe varm, og ikke minst at den ikke klør. 

Linker til plaggene er under: 


Jakken :
https://infinityshop.no/collections/jakker-blazere-1/products/6720099-liv-parkas-rosin

Luen : 
https://infinityshop.no/collections/caps-lue/products/6684672-kamil-lue-dk-olive


Ha en strålende dag videre, så hører dere fra oss snart!!

////Hotspotsgalleriet 

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Ukens funn på Galleriet

Hotspots tester

Galleriets fargerike perle