Hotspots tester

Bilde
Ad / Sponset innlegg Hei, alle Vi har vært så heldige å fått lov til å teste ut Sabrura Bergen sine nye poke bowls. Vi kan trygt si at dette var en utrolig smakfull opplevelse. På menyen blir det tilbudt fire forskjellige bowls; laks til 179kr, tunfisk til 179kr, kylling til 159kr og vegetar til 139kr. Til hver bowls serveres det med en valgfri saus, enten en frisk mangosaus eller en teriyakisaus. Vi prøvde begge og må si den friske mangosausen var noe vi absolutt likte best. I bowlen får du med ris, agurk, mango, reddik, guacamole, edamame, rare, gomma wakame, sesamfrø og kaviar.  Alle fire poke bowls var gode på smak og de var utrolige estetiske som alltid er et pluss for et kult instagram bilde. Sabrura har også en unik sushibuffet der du kan spise så mye du vil for 199kr frem til kl 14 og 229kr etter kl 14, dette gjelder fra Mandag-Fredag. Buffet består av mange gode utvalg av maki, laks nigiri og ulike asiatiske  inspirerte varme småretter. Våre favoritter på buffer var definitivt

Ukens funn på Galleriet

Hei alle,

I dette innlegget ønsker vi å introdusere en ny spalte her i nettmagasinet, nemlig ukens funn! Her vil vi samle spennende nyheter og produkter som vi har blitt oppmerksomme på hos Galleriet Bergen den siste tiden. Vi synes det er veldig spennende å oppdage nye skatter på senteret, og ønsker å dele dette videre med våre lesere. 

Sportsgalleriet i andre etasje på senteret har en stor mengde med utvalg av sett fra det kuleste merket 7 days active. Settene kommer i alle fargene du kan ønske deg, der man kan mikse og matche som man vil. Vi prøvde ut litt forskjellig av de fargene butikken hadde å tilby der Caroline forelsket seg i det blå settet med crew neck og matchene bukse, i tillegg til en hood som hadde det kuleste printet bak men lik bukse. Kaja valgte seg ut to forskjellige farger, en i rød og en i beige. Derimot falt Kristine for en rå kul rosa fleece som hun valgte å matche med ett parr gule shorts. Hun fant også det grønn/turkis settet med rosa print.


               

Backstube har nylig denne høsten åpnet i første etasje på Galleriet og vi tok selvfølgelig turen innom for å prøve ut godsakene. de har et bredt utvalg av bakverk, baguetter, pirzzaboller - alt du kan tenke deg for en billig penge. Vi brukte denne anledningen til å ta en rask lunsj, noe som ikke skuffet i det hele tatt. BackStube er det perfekte stedet å kjøpe inn litt godsaker til en hyggelig i kveld i kollektivet for eksempel, det gjorde Henriette i teamet vårt - med stor suksess! 


Hos Companys og Infinity fant Kaja noen nye favoritter. Hos Companys ble de råeste skinnbuksene fra In Wear funnet der Kaja valgte å style de med noen boots fra Pavement. Sammen med dette ble den nydelige grønne "Cornelia cardigan" fra Americandreams hos Infinty også selvfølgelig tatt med. Antrekket ble utrolig fint når Kaja satt sammen sine favoritter fra disse butikkene, og Amercian Dreams repostet bilde på Instagram, noe vi synes var veldig kult! 

 

Kaja og Henriette tok turen innom Deguy, som har fått inn masse fine høstnyheter! Det var vanskelig å velge seg ut favoritter blant det brede utvalget, men de endte med hver sin unike høstjakke fra Beaumont Amsterdam, og Kaja fikk også prøve nydelige jeans fra Lois. Det var god og hyggelig hjelp å få hos de ansatte, og de var veldig engasjert i vårt arbeid - som vi alltid synes er stas! Deguy har absolutt blitt en av  våre nye favorittbutikker hos Galleriet. 
Ta turen innom Galleriet for å sikre dere godene! Ha en super uke videre

//// Hotspotsgalleriet


G-T165M35BT4

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Hotspots tester

Galleriets fargerike perle