Hotspots tester

Bilde
Ad / Sponset innlegg Hei, alle Vi har vært så heldige å fått lov til å teste ut Sabrura Bergen sine nye poke bowls. Vi kan trygt si at dette var en utrolig smakfull opplevelse. På menyen blir det tilbudt fire forskjellige bowls; laks til 179kr, tunfisk til 179kr, kylling til 159kr og vegetar til 139kr. Til hver bowls serveres det med en valgfri saus, enten en frisk mangosaus eller en teriyakisaus. Vi prøvde begge og må si den friske mangosausen var noe vi absolutt likte best. I bowlen får du med ris, agurk, mango, reddik, guacamole, edamame, rare, gomma wakame, sesamfrø og kaviar.  Alle fire poke bowls var gode på smak og de var utrolige estetiske som alltid er et pluss for et kult instagram bilde. Sabrura har også en unik sushibuffet der du kan spise så mye du vil for 199kr frem til kl 14 og 229kr etter kl 14, dette gjelder fra Mandag-Fredag. Buffet består av mange gode utvalg av maki, laks nigiri og ulike asiatiske  inspirerte varme småretter. Våre favoritter på buffer var definitivt

Velkommen til Hotspots Galleriet

Hei alle sammen,

Vi vil gjerne presentere dere Hotspots Galleriet som er vårt prosjekt i samarbeid med senteret Galleriet. Vi skal gjennom dette samarbeidet med senteret vise attraktive tilbud og produkter butikkene har å tilby gjennom inspirerende poster. Vi vil vise dere alt fra mote, livsstil og interiør samt komme med forslag til styling og aktiviteter som senteret kan tilby. Vi er fire jenter som bor i Bergen som har startet dette konseptet i tråd med vårt engasjement for mote og styling. Prosjektet omhandler aktivitet både på Instagram gjennom kontoen @hotspotsgalleriet samt gjennom denne bloggen. 

Videre skal vi presentere litt om oss som står bak kontoen og bloggen vår:

Generelt om vårt team:

Som fire gode venninner har vi startet dette prosjektet i ønsket om å vise enhver i Bergen hva Galleriet kjøpesenter har å tilby innen mote og livsstil. Vi har alle ulike interesser og stil som vi kommer til å vise gjennom våre personligheter ved å style, inspirere og vise på ulike måter gjennom dette prosjektet. Alle fire jentene går andre året på BI i Bergen, under linjen digital kommunikasjon og markedsføring. Etter vårt første studieår har vi fått en indikasjon på hva vi ønsker å jobbe med, og har deretter startet dette prosjektet. Her kommer vi med litt videre informasjon om hver enkelt av oss. 


Jeg heter Kaja Iversen og er 21 år fra Bærum. På fritiden er jeg utrolig glad i å trene og være med venner og interesserer meg sterk for sosiale medier og skjønnhet/velvære. Jeg jobber nå deltid ved siden av studiene på klesbutikken Companys som ligger på galleriet, og her har jeg nå jobbet i litt under 6 måneder. Min store drøm er å jobbe for et stort mediehus hvor jeg kan bidra med min kompetanse innenfor sosiale medier og digital markedsføring


Jeg heter Kristine Jevnaker og er 21 år fra Bærum. Jeg trives best når jeg er med venner og familie og brenner sterkt for mote og klær på fritiden, kan trolig si at dette er hobbyen min. Ved siden av studier jobber jeg deltid for Ganni bergen og har jobbet for merket i over 2 år. Jeg har et stort ønske om å jobbe innen retail og merchandising etter studiene, enten i Norge eller i utlandet. 


Jeg heter Caroline Norderhaug, kommer fra Bærum og er 21år. jeg er en veldig sosial og aktiv jente, har alltid åpne armer og et smil på lager. På fritiden er jeg opptatt av å være i fysisk aktivitet, være med venner og familie. jeg har stor lidenskap for fotografi og selvfølgelig mote som er min verste tids- og økonomi tyv. videre i livet ønsker jeg å jobbe innenfor digitale medier, kanskje mest innenfor sosiale medier og reklame.


Jeg heter Henriette Prestegård, er 21 år gammel og kommer fra Bærum. Jeg er en sosial, glad, engasjert, aktiv men samtidig avslappet jente. I en hektisk hverdag liker jeg å kle meg komfortabelt men samtidig stilfullt, så du kan se meg i en oversized jeans med en crewneck, men en annen dag i dressbukse og strikkevest. Jeg elsker å finne kule klær som er behagelig å gå i. Senere i livet har jeg en stor drøm om å jobbe med prosjekter innenfor et stort mediehus, med inspirerende mennesker og varierende oppgaver.

Vi gleder oss til å fortsette denne reisen og håper dere vil ta del, engasjere dere og finne våre innlegg inspirerende og berikende til deres hverdag.Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Ukens funn på Galleriet

Hotspots tester

Galleriets fargerike perle