Hotspots tester

Bilde
Ad / Sponset innlegg Hei, alle Vi har vært så heldige å fått lov til å teste ut Sabrura Bergen sine nye poke bowls. Vi kan trygt si at dette var en utrolig smakfull opplevelse. På menyen blir det tilbudt fire forskjellige bowls; laks til 179kr, tunfisk til 179kr, kylling til 159kr og vegetar til 139kr. Til hver bowls serveres det med en valgfri saus, enten en frisk mangosaus eller en teriyakisaus. Vi prøvde begge og må si den friske mangosausen var noe vi absolutt likte best. I bowlen får du med ris, agurk, mango, reddik, guacamole, edamame, rare, gomma wakame, sesamfrø og kaviar.  Alle fire poke bowls var gode på smak og de var utrolige estetiske som alltid er et pluss for et kult instagram bilde. Sabrura har også en unik sushibuffet der du kan spise så mye du vil for 199kr frem til kl 14 og 229kr etter kl 14, dette gjelder fra Mandag-Fredag. Buffet består av mange gode utvalg av maki, laks nigiri og ulike asiatiske  inspirerte varme småretter. Våre favoritter på buffer var definitivt

Galleriets fargerike perle

 Hei alle fine lesere,

Denne uken var vi innom den rålekre og relativt nye butikken Maanesten som ligger på senteret.

Maanesten er en unik tilbyder av alt fra hårstrikker, hårklyper, smykker samt tilbehør som pc cover og toalettvesker. Butikken er smakfull med nydelige farger og et unikt design som er svært inspirerende for kunden. Vi var innom denne uken for å vise dere litt av deres utvalg samt for å vise hvordan å kombinere de ulike produktene de har å tilby. Klypene kommer i alle farger og former en kan ønske seg med matchende strikker til mange av designene. Prisen på de ulike varene er svært akseptable og rimelige til å være så fine, unike og av god kvalitet.

Smykkene er gullbelagte tilgjengelig i alle størrelser. De er tilbydende av smykker i alt fra armbånd, ringer, halskjeder, earcuffs etc. Det er masse fint å velge mellom og vi anbefaler virkelig å ta turen innom. Butikken er lokalisert i andre etasje av senteret og er lett å finne grunnet deres rosa og opplysende fargekombinasjoner også ved inngangen.

Ha en strålende uke videre, klem oss fra Hotspots Galleriet <3G-T165M35BT4

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Ukens funn på Galleriet

Hotspots tester