Paint and sip med oss

Bilde
  Paint and sip God kveld fine lesere, nå har akkurat gjennomført et veldig hyggelig event der alle fikk testet ut sine kreative sider.  Kvelden startet med litt mingling før vi gikk til bords og begynte å male på portrettene. Det var tydelig at flere hadde tenkt seg ut noe motiv på forhånd som også var bakgrunnen for de fine sluttresultatene vi fikk. Ideen ble godt tatt imot og folk moret seg samtidig som de ble kjent med nye. Kvelden ble avsluttet gjennom at 4 malerier ble kvalifisert der videre kunngjørelse av best maleri blir avgjort på Instagram gjennom avstemning. Alt av maleri + maleutstyr er kjøpt på Søstrene Grene på Galleriet og maten som ble servert ble kjøpt på Lerøy. Her er de 4 finalistene til best maleri for kvelden Ha en strålende kveld videre og helg når den tid kommer<3

Galleriets fargerike perle

 Hei alle fine lesere,

Denne uken var vi innom den rålekre og relativt nye butikken Maanesten som ligger på senteret.

Maanesten er en unik tilbyder av alt fra hårstrikker, hårklyper, smykker samt tilbehør som pc cover og toalettvesker. Butikken er smakfull med nydelige farger og et unikt design som er svært inspirerende for kunden. Vi var innom denne uken for å vise dere litt av deres utvalg samt for å vise hvordan å kombinere de ulike produktene de har å tilby. Klypene kommer i alle farger og former en kan ønske seg med matchende strikker til mange av designene. Prisen på de ulike varene er svært akseptable og rimelige til å være så fine, unike og av god kvalitet.

Smykkene er gullbelagte tilgjengelig i alle størrelser. De er tilbydende av smykker i alt fra armbånd, ringer, halskjeder, earcuffs etc. Det er masse fint å velge mellom og vi anbefaler virkelig å ta turen innom. Butikken er lokalisert i andre etasje av senteret og er lett å finne grunnet deres rosa og opplysende fargekombinasjoner også ved inngangen.

Ha en strålende uke videre, klem oss fra Hotspots Galleriet <3G-T165M35BT4

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Nytt på galleriet: Ravina

Våre favoritter på Galleriet: Kristine

Våre favoritter på galleriet: Kaja