Paint and sip med oss

Bilde
  Paint and sip God kveld fine lesere, nå har akkurat gjennomført et veldig hyggelig event der alle fikk testet ut sine kreative sider.  Kvelden startet med litt mingling før vi gikk til bords og begynte å male på portrettene. Det var tydelig at flere hadde tenkt seg ut noe motiv på forhånd som også var bakgrunnen for de fine sluttresultatene vi fikk. Ideen ble godt tatt imot og folk moret seg samtidig som de ble kjent med nye. Kvelden ble avsluttet gjennom at 4 malerier ble kvalifisert der videre kunngjørelse av best maleri blir avgjort på Instagram gjennom avstemning. Alt av maleri + maleutstyr er kjøpt på Søstrene Grene på Galleriet og maten som ble servert ble kjøpt på Lerøy. Her er de 4 finalistene til best maleri for kvelden Ha en strålende kveld videre og helg når den tid kommer<3

Våre favoritter på Galleriet: Caroline og Henriette

 

Hei alle, 

Fremover vil vi vise frem alle jentenes favoritter på galleriet, vi starter i dag med Caroline og Henriette som har Companys som sin favoritt butikk.

 Årets motetrend er FARGER og butikkene er overfylt med plagg som lyser opp garderoben din. 

 Companys som ligger i 3.etasje på Galleriet, de hadde fått inn store mengder klær og tilbehør i de sprekeste fargene. Jentene lekte seg med fargene og mikset å trikset slik at antrekkene ble døds kule. 

Caroline forelsket seg i den spreke cardiganen fra Geztus, kombinert med Just female sitt hårbånd i 100% silke. Og ikke rart gliset er stort med den FANTASTISKE trench coaten fra just female, kombinert med Geztus sin Avali skjorte.

    Linkene til plaggene er nevnt nedenfor  

                                                     Henriette falt for den dødskule "Ingrid" jumpsuiten fra Second Female, dressert sammen med den spreke toppen fra Geztus. MEN fargene stopper ikke der, vesken Pourchet Paris var umulig å ikke legge merke til med dens elegante design og fantastiske farge. 

 
           
Link til klærne:

Grønt hårbånd:  https://www.companys.no/produkt/just-female-paisley-scarf-fern-green/  
Grønn topp: https://www.companys.no/produkt/gestuz-drew-gz-sl-top-green-bee/ 
Svart trench coat: https://www.companys.no/produkt/just-female-clever-trenchcoat-moonless-night/ 
Oransje veske: https://www.companys.no/produkt/pourchet-cowhide-nano-satchel-bag-orange/
Jumpsuit: https://www.companys.no/produkt/second-female-ingrid-jumpsuit-light-blue-denim/

Ta turen innom Galleriet for å sikre dere godene! Ha en super uke videre

//// Hotspotsgalleriet
Kommentarer

  1. Wow, disse hadde mye fint!

    SvarSlett
  2. Elsker den grønne fargen!

    SvarSlett
  3. The vendor will check for https://thekingofdealer.com/jumbo-casino/ a blackjack, if relevant, earlier than players are allowed to ZAPPIT. If you elect to ZAPPIT then your preliminary hand is changed with two new cards. Regular blackjack rules and procedures then proceed with the brand new} hand.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Nytt på galleriet: Ravina

Våre favoritter på Galleriet: Kristine

Våre favoritter på galleriet: Kaja