Paint and sip med oss

Bilde
  Paint and sip God kveld fine lesere, nå har akkurat gjennomført et veldig hyggelig event der alle fikk testet ut sine kreative sider.  Kvelden startet med litt mingling før vi gikk til bords og begynte å male på portrettene. Det var tydelig at flere hadde tenkt seg ut noe motiv på forhånd som også var bakgrunnen for de fine sluttresultatene vi fikk. Ideen ble godt tatt imot og folk moret seg samtidig som de ble kjent med nye. Kvelden ble avsluttet gjennom at 4 malerier ble kvalifisert der videre kunngjørelse av best maleri blir avgjort på Instagram gjennom avstemning. Alt av maleri + maleutstyr er kjøpt på Søstrene Grene på Galleriet og maten som ble servert ble kjøpt på Lerøy. Her er de 4 finalistene til best maleri for kvelden Ha en strålende kveld videre og helg når den tid kommer<3

Nytt på Galleriet: Levi´s store


 Hei, og god tirsdag 💙

Ukens kampanje fortsetter og nyheten vi ønsker å vise frem her er Levis Store! Denne butikken åpnet fredag 22 april, og det har vært tilbud og bugnende liv gjennom helgen. Denne butikken er både for kvinner og menn med et bredt spekter av produktkategorier, og egner seg innenfor flere stiltyper.

Levis er en stor global merkevare, og vi synes det er skikkelig kult at de har åpnet butikk på Galleriet! Nå vet vi virkelig hvor vi skal lete dersom vi trenger et par nye kule jeans - det er det som er deres x-faktor!  

Vi var innom på mandag og tok en titt, og fant noen produkter vi ønsket å trekke frem til dere☺ 

Her ser dere Kristine i et gult denimsett, bestående av en røff kort shorts og en litt oversized skjorte til💫 Strl 28 i shortsen og medium i jakken.  

Blant det brede utvalget av jeans og olajakker, ble disse Kristines utvalgte. Hun hadde på seg 34 i overdel og 29 i buksen, og er 175 høy. 

              

Vi anbefaler dere virkelig å ta turen innom Galleriets nye tilskudd, du vil bli møtt av hyggelige ansatte og god hjelp til å finne plagg som passer i din garderobe.  


//Hotspotsjentene


Kommentarer

  1. Åå en av mine favorittbutikker!! Nå skal jeg dra på Galleriet fremover <3

    SvarSlett
  2. Råtøft, jeg skal ta turen innom<3

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Nytt på galleriet: Ravina

Våre favoritter på Galleriet: Kristine

Våre favoritter på galleriet: Kaja