Paint and sip med oss

Bilde
  Paint and sip God kveld fine lesere, nå har akkurat gjennomført et veldig hyggelig event der alle fikk testet ut sine kreative sider.  Kvelden startet med litt mingling før vi gikk til bords og begynte å male på portrettene. Det var tydelig at flere hadde tenkt seg ut noe motiv på forhånd som også var bakgrunnen for de fine sluttresultatene vi fikk. Ideen ble godt tatt imot og folk moret seg samtidig som de ble kjent med nye. Kvelden ble avsluttet gjennom at 4 malerier ble kvalifisert der videre kunngjørelse av best maleri blir avgjort på Instagram gjennom avstemning. Alt av maleri + maleutstyr er kjøpt på Søstrene Grene på Galleriet og maten som ble servert ble kjøpt på Lerøy. Her er de 4 finalistene til best maleri for kvelden Ha en strålende kveld videre og helg når den tid kommer<3

Nytt på Galleriet: Cubus

         

      

Cubus

Hei kjære lesere, har dere fått med dere at Cubus har kommet på Galleriet?

Cubus åpnet stor butikk på Galleriet for noen uker siden i 2 etasje. Butikken er veldig innbydende med masse fine vårnyheter perfekte for tiden framover. Vi fant blant annet noen nydelige sommerkjoler perfekte til sommerkvelder i juli. Jeg har på meg en nydelig grønn maxi kjole med armer man enten kan ha opp eller ned, alt etter hva man selv ønsker. Kjolen kostet 499,- og jeg hadde på meg en størrelse S. Kaja fant også en nydelig kjole med bånd i ryggen som man kunne regulere selv. Kjolen var i en veldig fin rosa farge med lyse sommerlige blomster. Kaja har på seg en størrelse 36 og den koster 399,- Veldig fin lengde på kjolen.

Det mange ikke vet er at Cubus har et fast tilbud på 20% på ett helt kjøp i appen til Galleriet. Sikre deg dette supre tilbudet gjennom å laste ned appen og løp å kjøp disse nydelige kjolene til sommeren.

Vennlig hilsen Hotspots jentene<3


Kommentarer

  1. Så bra at Cubus endelig er på Galleriet! Takk for informasjonen <3

    SvarSlett
  2. Elsk, den rosa kjolen var helt nyyydelig!

    SvarSlett
  3. Åå de har masse fint undertøy også! skal sjekke det ut!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Nytt på galleriet: Ravina

Våre favoritter på Galleriet: Kristine

Våre favoritter på galleriet: Kaja