Paint and sip med oss

Bilde
  Paint and sip God kveld fine lesere, nå har akkurat gjennomført et veldig hyggelig event der alle fikk testet ut sine kreative sider.  Kvelden startet med litt mingling før vi gikk til bords og begynte å male på portrettene. Det var tydelig at flere hadde tenkt seg ut noe motiv på forhånd som også var bakgrunnen for de fine sluttresultatene vi fikk. Ideen ble godt tatt imot og folk moret seg samtidig som de ble kjent med nye. Kvelden ble avsluttet gjennom at 4 malerier ble kvalifisert der videre kunngjørelse av best maleri blir avgjort på Instagram gjennom avstemning. Alt av maleri + maleutstyr er kjøpt på Søstrene Grene på Galleriet og maten som ble servert ble kjøpt på Lerøy. Her er de 4 finalistene til best maleri for kvelden Ha en strålende kveld videre og helg når den tid kommer<3

Våre favoritter på galleriet: Kaja

  

Hei alle, 

Kaja vil vise dere sin favoritt butikk på galleriet nemlig JUICE, som før gikk under navnet "Sportsgalleriet", her hadde det skjedd mye nytt. Butikken er helt ny oppusset og det strømmer inn nye merker og nyheter. Kaja forelsket oss i treningsklærne til Lululemon, med deres myke og fleksible design er det en drøm å trene i. 


                                     

Her Kaja kledd i det spreke røde settet fra Lululemon, matchet med tote baggen fra "State of escape". Og hvit jakke med svart tights fra Lululemon, med den spreke nye sekken fra Douchbag. 

                 

Alle plagg og tilbehør kan kjøpes hos JUICE, ikke gå glipp av det.


Ha en super fin uke, NYYT Bergen og det fine været.

////Hotspotsgalleriet


Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Nytt på galleriet: Ravina

Våre favoritter på Galleriet: Kristine